Actualitat

IV Edició Tast del Record

Associació Ajudam 04 Agost 2017

Un vegada més, durant el mes de maig, acudim emocionats a la nostra trobada anual amb els fogons de l’Espai Cuina del Campus de l’Alimentació de Torribera a la Universitat de Barcelona i que es consolida ja, com la IV Edició del Tast del Record.

Llegeix més...

10 anys recordant amb tu

Associació Ajudam 15 Març 2017

Enguany,  Associació Ajudam-Predegent, celebra el seu 10è aniversar i, per conmemorar aquesta data, es va organitzar un acte de caire festiu el passat diumenge 5 de març.

Durant la celebració es va presentar al Teatre...

Llegeix més...

Ja coneixeu Mira, Pensa, Recorda?

Associació Ajudam 14 Febrer 2017

 

Acompanyar i treballar per a millorar la qualitat de vida de les persones quan les capacitats  es debiliten és l’objectiu d’ Associació Ajudam.  Recordar el passat  i estimular a viure el present, l’eix de les nostres intervencions. 

Llegeix més...

Acomiadament curs 2015 - 2016

Associació Ajudam 28 Juliol 2016

Acomiadem aquest curs 2015-2016 amb un vídeo recull d’alguns dels moments més entranyables que hem viscut tots plegats, compartint emocions, experiències i aprenentatges al llarg de nou mesos de vivències inoblidables .

 

Llegeix més...

Tast del Record 2016

Associació Ajudam 07 Maig 2016

La Tercera Edició del "Tast del Record" arriba de nou a les cuines del Campus de l'Alimentació de la mà de la Dra. Carme Pous, Presidenta d' Associació Ajudam Predegent i coordinadora d'aquest projecte, i del professor Xavier Torrado, responsable de l'Espai Cuina del Campus. 
La cuina com a eina per estimular la memòria i evocar records.

-----------------------------------------------------------

 

Llegeix més...

Premi Emprenedoria Social "la Caixa"

Associació Ajudam 14 abril 2016

Associació Ajudam Predegent ha estat seleccionada pel Programa d'Emprenedoria Social 2015 d'Obra Social "La Caixa" que ofereix recolzament a emprenedors que amb una activitat econòmica sostenible busquem generar impacte social.

Llegeix més...

Inici Curs 2015-2016

Associació Ajudam 28 Octubre 2015

Setmana plena d'emocions,de trobades, de records...Així comença e lnou curs. Un curs ple de reptes amb gran idees i novetats que anirem desenvolupant al llarg de l' any. Us animen a compartir-les amb nosaltres i a seguir-nos.

Llegeix més...

Bon estiu!

Associació Ajudam 28 Juliol 2015

Hem tancat un curs més. Acomiadem el curs 2014-2015. Un any ple de reptes que, tot i les dificultats , hem gestionat amb satisfacció.

Ara és moment de descansar, de reflexionar i de renovar noves energies per poder continuar  amb la nostra tasca.

Llegeix més...

TV Badalona: "Pensió Completa"

Associació Ajudam 04 Juny 2015

La Dra. Carme Pous acompanyada pel Juan Manuel Aroz (pacient) i la Rosario Barreña (cuidadora) ens expliquen que aporta el Tast del Record i la seva relació amb la resta d'activitats desenvolupades per Associació Ajudam. A partir del minut 34:15.

Llegeix més...

Contacte

  • Adreça: Nàpols, 91
    Santa Coloma de Gramenet
  • Correu electrònic: info@associacioajudam.cat
  • Telèfon: 93 468 45 50